Rádió riport

2019.12.03. 21:22:18
Benkő Andrea interjút készített a Fecskepalotáról a Kossuth Rádióban, a „Családok, történetek” című műsorban.
"Tehát nem kellett semmilyen programból kimaradnunk, elmehettünk fagyizni, lovaskocsikázni, nem voltunk kirekesztve!  Segítettek felszállni a lovaskocsira, beszélgettek velünk!”

„Ez egy közösségi tér, bárki bérelheti, természetesen ebbe a folyamatba kapcsolódnak bele a speciális szükségletű vendégek, úgyhogy a Fecskepalota egy otthonos tér. Jellemző tapasztalatunk, hogy aki bejön, néhány perc múlva mosolyogni kezd. A falakból sugárzik az a szeretet, ami abból származik talán, hogy itt annyian dolgoztak össze, ennek a létesítése érdekében, hogy tényleg tele lett szeretettel ez a ház”, mondta Orbán Péter alapító, üdülővezető a Kossuth rádió interjújában.

Kovács Bernadett vendégünk is megszólalt: „Már eleve az, hogy segítettek nekünk eljutni hozzájuk, az egy nagy dolog volt! Csomaggal, kerekesszékkel, 35 kilós gyerekkel, nem egyszerű buszra vagy vonatra szállni. Nagy meglepetés volt, hogy aztán az egész üdülés alatt, a 4 nap alatt, folyamatosan a rendelkezésünkre állt az autó. Tehát nem kellett semmilyen programból kimaradnunk, elmehettünk fagyizni, lovaskocsikázni, nem voltunk kirekesztve!  Segítettek felszállni a lovaskocsira, beszélgettek velünk!”