PIHENŐHÁZ

Mit gondolunk egy pihenőházról?

Megközelítésünk 9 mondatba sűrítve:
A Fecskepalota lelke, funkciói - a közösségi terekben (4 van ilyen), a kertben és a Vértes barátságos tágabb környezetében rejlik.
A funkcionalitás és otthonosság elvárása „alakította ki” a ház tereit, kívül-belül.
Csendes, nyugodt, otthonos, tiszta, akadálymentes közösségi tér és szálláshely vagyunk, alkalmasak az „indoor” és „outdoor” tréningekre is.
Gyermekbarát, állatbarát, biztonságos, barátságos. 9 kicsi szobával (alvókuckók). Nincs TV a szobákban, csak alvásra, pihenésre használjuk őket.
Összesen 32 férőhely. (Eltérő igények esetén elérhetőségeinken várjuk megkeresésüket.)
Minden helyiségben korlátlanul elérhető WIFI hálózatot biztosítunk!


A HÁZ KÍVÜL-BELÜL FELFEDEZHETŐ

Szobák kialakítása:

- 1 db 2 személyes szoba, kinyitható kanapéággyal
- 7 db 2 ágyas + 2 pótágyas szoba
(A pótágy a falról hajtható le, így a szobák rugalmasan alakítható az egyéni igények szerint.)
- 1 db teljesen akadálymentes szoba távirányítású redőnyökkel, plusz egy heverő és egy lehajtható pótágy. (Minden igényt kielégít, önálló életvitelt folytató kerekes-székes vendégek számára is. Ehhez a szobához akadálymentesített fürdőszoba tartozik. Elektromosan nyíló redőnyök, fürdőszoba ablak)

Fontos! Minden érkező vendég friss ÁGYNEMŰT kap, de a saját törölközőjét és tisztálkodási felszerelését használja. A fürdőszobák külön bejáratúak (9 szobához 8 fürdőszoba) a szobákkal szemben, a folyosó másik oldalán nyílnak.
1_es_szoba_belso
b tipusú szoba
c_es_szoba_belso

Közösségi tereink
Ebédlő, de több annál… – Az épület központjában található e barátságos többfunkciós terem.

Ebédlő
Ebédlő
Ebédlő belső
Teakonyhánk – Egy célszerűen felszerelt teakonyha, ahol a kisgyermekes családok elkészíthetik, megmelegíthetik a bébiételeket. Itt két hűtőszekrény, kávé és teafőző, mikrohullámú sütő, ételaprításhoz turmixgép, edények és étkészletek állnak vendégeink rendelkezésére.

1_es_szoba_belso
Főző konyhánk – Ez a konyha főzési célokra felszerelt és bérelhető önellátás esetén.

Főző konyha
Társalgó szobánk – téli napokon, cserépkályhás társalgónk (nyáron jól szelőztethető hűvös tér), ahol kisebb könyvtár, TV és DVD várja az olvasni vágyókat. Innen nyílik a hatalmas fedett terasz.

Társalgó
Társalgó
Társalgó
A Téglás terem multifunkcionális közösségi tér
1. Tornaszobaként – Az egészségmegőrzés, és a gyermekek játszó tere - fontos érték számunkra, ezért itt bordásfal, tornaszőnyegek, gumilabdák, pingpongasztal és csocsó segítik a felfrissülést.

Virtuális séta a tornaszobában
Tornaszoba
Tornaszoba életképek
Tornaszoba életképek
2. Vendégcsoportok igényei szerint tréningteremként is használható
3. Közösségi hálóterem - ping-pong asztallal Fedett terasz – A társalgó szobából kilépve, a Fecskepalota kertjének bejáratához közel, kellemes panorámát kínáló fedett teraszt alakítottunk ki, hangulatos beszélgetésekhez, csoportfoglalkozáshoz.

Tréningterem
Tréningterem
Térkép
A park – A Fecskepalota zárt udvara nagy füves, parkosított terület, ahol a fák árnyékában, csendes környezetben nyugodtan pihenhetünk, vagy az itt elhelyezett kültéri felnőtt sporteszközökön frissülhetünk fel. Játszótér – Gyermekek számára játszóhely, hinta, homokozó, csúszda áll rendelkezésre. Amennyiben nagyon melegre fordul az időjárás, a kerti zuhanygömböknél hűsíthetik magukat vendégeink, és kedvükre pancsolhatnak alattuk a gyerekek. A tágas közparkunkban található a labdatér-hinta. A kilátó/mászóka, a sétautak és a turistapihenő, a hangulatos közösségi terek mind a pihenést szolgálják.

A Fecskepalota közösségi szálláshely 30 éve épült, civil összefogás erejével, a tötrénete megtekinthető az alábbi üdítő, képes kiadványban:
A Fecskepalota története