Miért válasszam a Fecskepalotát?Nálunk senki sem unatkozott még!
A Fecskepalota környezete és programjaink biztosítják, hogy a hozzánk érkezők kiszakadjanak a mindennapok rohanásából. Nálunk a vendég maga döntheti el, hogy aktív pihenést tervez vagy szeretne a kertben, parkban, erdő alján ücsörögni és a természetet hallgatni. A szabadidős programokra az évszakoknak és időjárásnak megfelelő konkrét javaslatokat teszünk, amelyeket az adott csoporttal közösen véglegesítünk.

Kirándulásra vágyik?
Irány a Vértes! Szervezett túrákat kínálunk, de egyedül is nekivághat. Biciklivel vagy gyalogosan, lovas-kocsival, ahogyan tetszik.

Szeretné látni a környező városok, falvak műemlékeit?
Megszervezzük, akár oda is visszük kisbuszunkkal. Csoportosan, vezetővel mutatjuk meg a környék legszebb látnivalóit, régieket és újakat egyaránt.

Jól esne egy kis házi sütemény, szabad ég alatt készült étel, borkóstoló?
Vendégcsoportjaink együtt sütnek-főznek szakácsunkkal és sütőasszonyainkkal az általunk biztosított alapanyagokból kemencében vagy szabadtűzön. A móri borvidék rangos italaival is megismerkedhetünk akár helyben, egy borász segítségével, vagy egy pincelátogatás során.

Segítőkész vendégfogadás, akadálymentes helyszínek, élménydús programok a Fecskepalotában és a Vértes térségében! Várjuk szeretettel!