Bemutatkozás

Bemutatkozás

„A Fecskepalotába vendégként érkeztünk és barátokkal gazdagodva távoztunk.”

Köszöntünk a honlapunkon kedves Látogató!

A Fecskepalotában egy jó hangulatú épületet és egy barátságos közösséget teremtettünk meg, ahol mindenki otthon érezheti magát! Igazi különlegességünk a hely személyességében, a remek ételekben, az élménydús programokban, illetve ezek együttesében rejlik.
Szálláshelyünk állandó, kis létszámú személyzete közvetlen kapcsolatot épít ki a hozzánk forduló érdeklődőkkel, hogy személyre szabott szolgáltatást nyújthassunk vendégeinknek. Nemcsak barátságos szálláshelyet biztosítunk, hanem gondolunk a gasztronómiai élményekre, a kulturális feltöltődésre, valamint az egészségmegőrző, friss levegős mozgásra is. Programjainkat egyéni igények szerint ajánljuk, ezért minden látogatónk számára maradandó élményt jelentenek. (Lovas programoktúrák gyalogosankulturális programokgasztronómiai programokfürdőprogram.)
Vendégeink minőségi ellátása érdekében szoros együttműködést hoztunk létre a vértesi turisztikai szolgáltatókkal. Aki hozzánk betér, azt pihenése alatt „kézről kézre adja a Vértes”.

A Fecskepalota 2012-től a Magyar Nemzeti Üdülési Alapítvány Erzsébet Programjában választható üdülő. Ezáltal lehetőségünk nyílik arra, hogy hátrányos helyzetű, nehezebb sorsú vendégeket is fogadjunk az Erzsébet program támogatásával. Rendszeres vendégeink a fogyatékossággal élő emberek, a kisgyermekes fiatal családok, nagycsaládosok és nyugdíjasok csoportjai, az iskolai közösségek és a szabadidős szervezetek tagjai.

Rendezvényhelyszínként is kitűnő választás vagyunk: baráti társaságok találkozóira, céges csapatépítésekre, bentlakásos képzésekre, civil szervezetek programjaira egyaránt alkalmasak vagyunk.

A Fecskepalota közösségi üdülő nonprofit elven működik az egészségfejlesztés jegyében, a Szép Jelen Alapítvány tulajdonában. Civil összefogás keretében épült fel adományokból 1992-’94 között. Célunk volt és mára a Fecskepalota erőssége a speciális szükségletű üdülővendégek minőségi kiszolgálása. Évente 1400-1600 szállóvendéget fogadunk csoportokban, mintegy 5000 vendégéjszaka keretében.

Szeretettel várjuk a hozzánk betérőket!
Orbán Péter a Fecskepalota létrehozója, ügyvezető