Bemutatkozás

„A Fecskepalotába vendégként érkeztünk és barátokkal gazdagodva távoztunk.”

Köszöntünk a honlapunkon kedves Látogató!

A Fecskepalotában egy jó hangulatú épületet és egy barátságos közösséget teremtettünk meg, ahol mindenki otthon érezheti magát! Igazi különlegességünk a hely személyességében, a remek ételekben, az élménydús programokban, illetve ezek együttesében rejlik.
Szálláshelyünk állandó, kis létszámú személyzete közvetlen kapcsolatot épít ki a hozzánk forduló érdeklődőkkel, hogy személyre szabott szolgáltatást nyújthassunk vendégeinknek. Nemcsak barátságos szálláshelyet biztosítunk, hanem gondolunk a gasztronómiai élményekre, a kulturális feltöltődésre, valamint az egészségmegőrző, friss levegős mozgásra is. Programjainkat egyéni igények szerint ajánljuk, ezért minden látogatónk számára maradandó élményt jelentenek. (Lovas programok; túrák gyalogosan; kulturális programok; gasztronómiai programok; fürdőprogram.)
Vendégeink minőségi ellátása érdekében szoros együttműködést hoztunk létre a vértesi turisztikai szolgáltatókkal. Aki hozzánk betér, azt pihenése alatt „kézről kézre adja a Vértes”.

A Fecskepalota 2012-től a Magyar Nemzeti Üdülési Alapítvány Erzsébet Programjában választható üdülő. Ezáltal lehetőségünk nyílik arra, hogy hátrányos helyzetű, nehezebb sorsú vendégeket is fogadjunk az Erzsébet program támogatásával. Rendszeres vendégeink a fogyatékossággal élő emberek, a kisgyermekes fiatal családok, nagycsaládosok és nyugdíjasok csoportjai, az iskolai közösségek és a szabadidős szervezetek tagjai.

Rendezvényhelyszínként is kitűnő választás vagyunk: baráti társaságok találkozóira, céges csapatépítésekre, bentlakásos képzésekre, civil szervezetek programjaira egyaránt alkalmasak vagyunk.

A Fecskepalota közösségi üdülő nonprofit elven működik az egészségfejlesztés jegyében, a Szép Jelen Alapítvány tulajdonában. Civil összefogás keretében épült fel adományokból 1992-’94 között. Célunk volt és mára a Fecskepalota erőssége a speciális szükségletű üdülővendégek minőségi kiszolgálása. Évente 1400-1600 szállóvendéget fogadunk csoportokban, mintegy 5000 vendégéjszaka keretében.

Szeretettel várjuk a hozzánk betérőket!
Orbán Péter a Fecskepalota létrehozója, ügyvezető