A ház kívül-belül

A Fecskepalota egész évben várja vendégeit 9 fürdőszobás szobával, összesen 34 férőhellyel. Az épület lelke a közösségi terekben és a környezetben rejlik. Minden helyiség a regenerálódást, tartalmas pihenést szolgálja. Annyi színes programot kínálunk, hogy vendégeink csak aludni járnak a szobáikba! Ezért nincs TV és mini bár, ellenben minden helyiségben korlátlanul elérhető WIFI hálózatot biztosítunk.Virtuális séta a Fecskepalotában:


Három féle szobatípusunk van:
- 1 db 2 személyes szoba, kinyitható kanapéággyal
- 6 db 2 ágyas + 2 pótágyas szoba (A pótágy a falról hajtható le, így a szobák rugalmasan alakítható az egyéni igények szerint.)
- 1 db teljesen akadálymentes szoba, elektromosan emelhető franciaággyal, távirányítású redőnyökkel, plusz egy heverő és egy lehajtható pótágy. Minden igényt kielégít, önálló életvitelt folytató kerekes-székes vendégek számára is. (A szobához akadálymentesített fürdőszoba tartozik, elektromosan nyíló ablakkal.)

  

A fürdőszobák a szobákkal szemben, a folyosó másik oldaláról nyílnak. Ágyneműt, törölközőt, folyékony szappant biztosítunk. Mini szappant, egy adagos sampont környezetvédelmi okból nem kínálunk vendégeink részére.

Közösségi tereink:
Cserépkályhás társalgó, ahol kisebb könyvtár várja az olvasni vágyókat, TV és DVD lejátszó, is rendelkezésre áll.


Az egészségmegőrzés kiemelten fontos érték számunkra, ezért egy jól felszerelt tornaszobával rendelkezünk, ahol csoportos mozgásos programokat tartunk. Bordásfal, tornaszőnyegek, gumilabdák, szobabiciklik, evezőpad, pingpongasztal és csocsó segítik a felfrissülést.

Virtuális séta a tornaszobában: 

Az épület központjában található a barátságos ebédlő – ami néha táncterem – ahol lehetőség nyílik a közös étkezésekre és mulatságra is. Praktikus szolgáltatásunk a célszerűen felszerelt teakonyha, ahol a kisgyermekes családok elkészíthetik, megmelegíthetik a bébiételeket. Itt két hűtőszekrény, kávé és teafőző, mikrohullámú sütő, ételaprításhoz turmixgép, edények és étkészletek áll vendégeink rendelkezésére.
Az ún. kemencés konyhában sütőasszonyaink segítségével készülnek a finom sütemények igazi, fatüzeléses kemencében: kenyérlángos, lekváros bukták, fahéjas és kakaós csigák, medvehagymás pogácsa, s megannyi finomság!

 
A kert:
Üdülőházunk kivilágított parkolóval és kellemes panorámát kínáló fedett terasszal rendelkezik.
A diófa árnyékában fekvő teraszt bográcsozáshoz, grillezéshez alakítottuk ki. Fűszerkertünk csak egy lépés innen. A Fecskepalota előtti zárt udvar füves, parkosított, ahol a fák árnyékában, csendes környezetben nyugodtan pihenhetünk, vagy az itt elhelyezett kültéri felnőtt sporteszközökön frissülhetünk fel. Gyermekek számára játszóhely, hinta, homokozó, csúszda áll rendelkezésre. Amennyiben nagyon melegre fordul az időjárás, a kerti zuhanygömböknél hűsíthetik magukat vendégeink, vagy kedvükre pancsolhatnak alattuk a gyerekek.
A tágas közparkunkban található labdatér, lovas futtató. A kilátó/mászóka, a sétautak és a turistapihenő, a hangulatos közösségi terek mind a pihenést szolgálják.


 

Tágabb környezet:
A Fecskepalota a Vértesi Natúrpark területén helyezkedik el Gánt-bányatelepen. Székesfehérvártól északra, 20 km-re, Csákvártól nyugatra 8 km-re fekszik található a Vértes déli kapujában. A Vértes túraútvonalai könnyen elérhetőek, közvetlen szomszédságunkban található a Bauxit Bányászati Múzeum és a Bauxitföldtani Park. További programok és kikapcsolódási lehetőségek a Programok menüpontban. (Lovas programok; túrák gyalogosan; kulturális programok; gasztronómiai programok; fürdőprogram.)